Image Hosted by ImageShack.us

FOTOGRAF SERGISI ALTAN BAL ... KAMYONCULAR


FOTOGRAF SERGISI
ALTAN BAL ... KAMYONCULAR
5 OCAK – 1 SUBAT 2008

“Biter mi bu yol Altan ? …Dusunme oyle derin derin. Kontagi cevirmezsen bitmez. Hadi Bismillah!...”
Kamyoncu Temel / Kars yakinlari

FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZI, kuratorlugunu Gultekin CIZGEN’in yaptigi Istiklal Caddesi Misir Apartmani’ndaki yeni Fotograf Galerisi’ni Altan BAL’in KAMYONCULAR sergisi ile 5 OCAK 2008 C.tesi gunu aciyor !

Belgesel fotografci Altan BAL, bir kez daha, zamaninin usta kamyonculardan babasi Fethi Bal’in hikayesinden yola cikarak, yedi bolgede, yedi iklimde “yuk sarip”, “direksiyon sallayan” ve bekleyenlerinden baska kaybedecek bir seyleri olmayan KAMYONCULAR’in hikayesini siyah beyaz fotograflariyla gorunur hale getirdi.

Altan Bal, cocukken, ne zaman donecegi belli olmayan kamyoncu babasi tarafindan anlatilan hikayelerinin izini, fotograf makinesiyle surmek icin 3 yil once dustu yollara. Tamamen rastlantilara dayanan tanismalarla, daha cok da otostopla bindigi kamyonlarla tum Turkiye’yi defalarca gezerek fotograf cekti.

50 fotograftan olusan sergi ve yuze yakin fotograftan olusan kitap 5 Ocak 2008 Cumartesi gunu saat 18:00’de FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ’nde izleyicileriyle bulusacak. Sergi, 1 Subat 2008 tarihine kadar gezilebilecek.

Ayrintili bilgi icin : http://www.fototrek.com/etkinlik_sergi.html

FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZI
Istiklal Caddesi Misir Apt. No : 311 K.1 D.3 Beyoglu, ISTANBUL
Tel : 212 2519014 - 2457857
www.fototrek.com

0 yorum

Make A Comment
top