Image Hosted by ImageShack.us

SEDAT PEKCANATTI SOSYO-BELGESEL PROJE BURSU

I. SEDAT PEKCANATTI SOSYO-BELGESEL FOTOGRAF PROJESI BURSU

Duzeyli ve bir merami olan sosyo-belgesel fotograf projeleri’ne destek vermek, cesitli sahis ve fotograf kuruluslarini benzeri burslar vermek adina tesvik etmek ve I.I.K’nin babasi merhum SedatPekcanatti’nin anisini yasatmak amaciyla geleneksel halegetirilecek olan fotograf bursunun karsiligi 30cmx40cmebatlarindaki kirk (40) adet fotograf baskisindan olusacaktir.

I. Sedat Pekcanatti Sosyo-Belgesel Fotograf Projesi Bursu’na basvuru kabulleri...1 Subat 2008” tarihlerinde baslayacak ve “1Haziran 2008” tarihinde sona erecektir.

Basvuru suresinin dolumuna kadar gecen dört (4) aylik surede, heray yapilan basvurular arasindan ilk 3’e giren portfolyolar ilanedileceklerdir. Sonuc olarak 1 Haziran 2008 itibariyle toplam 12portfolyo final degerlendirmesine kalacak ve 15 Haziran 2008’de debu 12 portfolyo arasindan bursu kazanan fotografci ve projesi GolgeFanzin’in internet sitesinden ilan edilecektir.

I. SEDAT PEKCANATTI SOSYO-BELGESEL FOTOGRAF PROJESI BURSU SARTNAMESI

1- I. Sedat Pekcanatti Sosyo-Belgesel Fotograf Projesi Bursu’na amator ya da profesyonel fotografcilar BASVURUDA BULUNABILIRLER.

2- Projeleriniz “SOSYAL ICERIKLI BELGESEL FOTOGRAF” kriterlerine uygun olmalidir.

3- Portfolyolariniz EN AZ SEKIZ (8), EN COK ON IKI (12) fotograftan olusmali ve “KONU BUTUNLUGU” saglayacak bir “SERI” niteligi tasimalidir.

4- Portfolyonuzu olusturan fotograflariniz “SIYAH-BEYAZ” ya da“RENKLI” olabilirler.

5- Fotograflarinizin “18CMX24CM BOYUTUNDA - 100 DPI COZUNURLUKTE –JPEG FORMATINDA” olmasi gereklidir.

6- Portfolyonuzun ADININ yani sira, portfolyonuzun KONUSUNUbelirten kisa bir cumleyi tarafimiza iletmelisiniz.

Örnek: Caferiler: Sonsuz Matem - Evrensel Asure Matem Merasimi TertipKomitesi’nin duzenledigi Asure Gununu Anma Yildonumlerinden izlenimler.

7- Her bir fotograf icin BIR CUMLEYI GECMEMESINE OZENGOSTERECEGINIZ ALTYAZI yazabilirsiniz.

Örnek : Genci-yaslisi, kadini-erkegi Asure Meydan’ini dolduranbinlerce Caferi.

8- FOTOGRAFA BAKIS ACINIZIN yer aldigi EN AZ YUZ (100) KELIMEDENolusan bir paragrafin, TIMES NEW ROMAN FONT ONIKI (12) PUNTOBUYUKLUK, IKI YANA YASLI olarak, bir BUCUK SATIR (1, 5) ARALIGIYLAyazilmasi gereklidir.

9- Bursu kazanacak olan projenin SERGILENMESI, ALBUM HALINEGETIRILMESI ya da FOTOGRAF GOSTERISI OLARAK IZLEYENLERE SUNULMASI SOZ KONUSU OLDUGU HALLERDE; projenin AFIS, BROSUR, ALBUM, BASINBULTENLERINDE ve FOTOGRAFCININ VERECEGI ROPORTAJLARDA I. SEDATPEKCANATTI SOSYO-BELGESEL FOTOGRAF PROJESI BURSUNCA projesinin desteklendigine dair bir ibare kullanilmalidir.

10- Bursu kazanan projenin direktorlugu GOLGE FANZIN tarafindanyapilacaktir. Dolayisiyla basilacak kırk (40) adet fotografin konu butunlugu saglar bicimde bir araya getirilmesi asamasinda FOTOGRAFCIve GOLGE FANZIN birlikte hareket edecekler ve istişarelerde bulunacaklardir.

11- Katılımcılar YUKARIDAKI SARTLARA UYGUN, tarafimizdandegerlendirilmek uzere site@golge-fanzin.com adresinegondereceklerdir.

12- GÖLGE FANZİN, gerekli görülen hallerde BURS SARTNAMESINDEDEGISIKLIK YAPMA HAKKINI hakkını elinde tutar.

www.golge-fanzin.com
site@golge-fanzin.com

0 yorum

Make A Comment
top