Image Hosted by ImageShack.us

19. Sinasi Barutcu Kupasi Fotograf Sergisi


FOTOGEN Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından bu yıl 19. su gerçekleştirilecek olan “ 19. ŞİNASİ BARUTÇU KUPASI FOTOĞRAF SERGİSİ “ 24 Aralık 2007 tarihinde Fotografevi Koc Allianz Galerisi’nde açılacaktır.
Sergi, Şinasi BARUTÇU’nun anısına düzenlenmektedir. Fotoğraf çalışanları, tek fotoğrafın raslantısallığından uzaklaştırarak, bütünü düşünmeye yöneltmek ve yüksek düzeyde bir sergi oluşturulması amaçlanmaktadır.
Daha önceki çalışmaları göz önünde bulundurularak, tüm yurt genelinde bir tarama ile FOTOGEN yönetim kurulunca belirlenen 12 katılımcı davet edilmekte ve 6. şar fotoğraf baskısı ile katılmaları istenmektedir. Çalışmaları seçici kurul tarafından 3 yıl üst üste başarılı bulunan katılımcılar ŞİNASİ BARUTÇU KUPASINI almaya hak kazanmaktadırlar.

Bu yıl 3. turda bulunan Emre İKİZLER ve Servet SEZGİN kupa adayı olarak katılmaka. Altan BAL, Reha BİLİR, Mehmet ÇAKIR, Fatih SÖNMEZ, Nazan TUNA ve Orhan YAYLA 2. turda bulunmaktadır. Gökhan BULUT, Timurtaş ONAN , Fenay ULU ve Hacer YILMAZ ise bu yıl çağrılan katılımcılardır. Bu yıl seçiçi kurulda Nevzat ÇAKIR, Halim Kulaksız ve Selim SEVAL yer almaktadır.

Fotografevi Koç Allianz Galerisi’nde 24 Aralık 2007 Pazartesi günü saat 17.00’de bir kokteyl ile açılacak olan sergi, 24/12/2007 ile 3 /01/ 2008 tarihleri arasında açık kalacaktır.

0 yorum

Make A Comment
top